Raffaello schelpen

Raffaello Schelpen

Oh jongens, wat heb ik het bakvirus te pakken! Voor elke gelegenheid pak ik de kans om te shinen met mijn baksels. Ik krijg de allerleukste, mooiste en liefste complimenten van jullie lezers, familie, vrienden en collega’s. Dat motiveert mij alleen maar meer om nog meer te bakken. Vandaag deel ik met jullie een prachtig pareltje. Makkelijk om te maken maar bovenal ontzettend lekker! Voor jullie, Raffaello schelpen!

Benodigdheden:
–              Doosje Raffaello bonbons (ik kocht ze bij de Action)
–              12 suiker schelpen
–              500ml ongeklopte slagroom
–              Half pakje vanille pudding
–              1 zakje vanille suiker
–              Gecondenseerde melk
–              Klopfix
–              Geraspte kokos
–              Aardbeien

Bereiding
Doe de slagroom in een kom en voeg de vanillesuiker, klopfix, vanille pudding en beetje poedersuiker toe. Mix het geheel stijf. Zet het daarna apart. Prak de helft van het pakje bonbons grof. Als je meer vulling wilt kun je meer bonbons prakken. Voeg op gevoel en naar smaak gecondenseerde melk toe en meng het samen met de geprakte Raffeallo. Neem een suikerschelp en doe hier een theelepel of 2 Raffaello mengsel in. Vul het schelpje verder met vanille slagroom, ik heb dit met een spuitzak gedaan. Werk zo alle schelpjes af. Bestrooi ze daarna met kokos en leg in het midden een Raffaello bonbon met een halve aardbei. Zet de gebakjes een uur of 2 in de koeling.

Een heerlijk maar verslavend gebakje, je bent gewaarschuwd! Hihi, eet smakelijk!

Ga jij dit gebakje maken?

Diana (22-03-1990), heeft een geregistreerd partnerschap met haar grote liefde M, heeft een zoontje genaamd Sven (27-10-2014), drinkt een wijntje op z’n tijd en verzint 10.000 redenen om niet te hoeven sporten.

Ook leuk om te lezen..

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *