Marocconoil shampoo en conditioner – review

111111

Moroccanoil is populair. Veel celebrities zweren bij deze producten. Hierdoor was ik erg benieuwd geworden. Toen ik met mijn verhuizing naar de stad besloot om toch een kapper dichter in de buurt te zoeken, kwam ik bij Mary’s Hair terecht. Bij deze kapsalon werken ze met de verzorgingsproducten van Moroccanoil. Voor mij het perfecte moment om dit ”gouden” goedje eens te proberen. Ben je ook benieuwd naar deze producten? Lees dan gauw verder!

Het grote geheim van de producten van Moroccanoil is de arganolie. Dit is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom groeien. Moroccanoil zegt dat dit het haar sterker maakt en meer glans geeft.

De laatste jaren heb ik mijn haar echt verpest. Mijn eigen haarkleur is donkerbruin. Zo wispelturig als ik ben heb ik het redelijk vaak gekleurd. Dan ben ik ook nog eens zo’n type die het zomers blond wil en in de winter weer richting mijn eigen haar kleur wil. Dit kon natuurlijk niet goed gaan. Waardoor mijn haar dood en droog was toen ik bij Mary’s Hair kwam. Een stukje eraf en een fris kleurtje doet natuurlijk al wonderen, maar verzorgingsproducten zijn ook erg belangrijk.

Marianne adviseerde om voor mijn droge haar de hydrating shampoo en conditioner te gaan gebruiken.

15109544_1168044483285775_3651692064464525005_n

De shampoo en conditioner zitten in mooie strakke verpakkingen met een druk dopje. De blauwe fles is shampoo en de witte conditioner. Hierdoor zijn deze makkelijk uit elkaar te houden. De flessen zien er mooi, strak en professioneel uit. het drukknopje werkt goed. Toch had ik liever een pompje gehad om iets beter te kunnen doseren. Wanneer de fles bijna leeg is en je iets meer kracht moet zetten om wat uit de fles te krijgen kan je de hoeveelheid niet altijd even goed doseren. Op de grotere verpakkingen (500 ml) zitten wel pompjes trouwens.

15085650_1168043879952502_1292631064126165764_n

 

Dit zegt het merk zelf over de shampoo:

Moroccanoil Hydrating Shampoo is een zachte, reinigende shampoo die het haar optimaal hydrateert. Geschikt voor ieder haartype, met name droog haar. De shampoo is verrijkt met arganolie, die het haar voedt, verzacht en het weer gezond maakt. De vochtbalans wordt herstelt, waardoor het haar beter handelbaar is. De kleur van het haar wordt bovendien beschermd tegen kleurvervaging.

Mijn ervaring: De shampoo is iets dikker van structuur dan wat ik gewend ben. Bij het aanbrengen verdeelt hij makkelijk over de haren. Wel schuimt hij wat minder dan anders shampoos, maar dit vind ik geen probleem. Bij het aanbrengen ruik je meteen de geur. Deze is echt heerlijk!

15134730_1168043693285854_3000082786518571545_n

 

De conditioner:
Moroccanoil Hydrating Conditioner is een voedende conditioner die uitgedroogd haar herstelt en optimaal hydrateert. De conditioner bevat arganolie dat het haar helpt te voeden en het weer gezond maakt. De kleur van het haar wordt beschermd tegen kleurvervaging.

Mijn ervaring: Ook de conditioner verdeelt makkelijk over mijn haar. Ik merk dat zowel de conditioner als shampoo erg zuinig in gebruik zijn. Deze geur is hetzelfde als die van de shampoo.

Na het uitspoelen van de conditioner voelt mijn haar glad en zacht. Wanneer het droog is glanst mijn haar meer en ziet er gezonder uit als voorheen. Na elke wasbeurt merk ik meer verschil en merk ik dat mijn haar langzaam weer gezond en sterk word. Misschien niet zo belangrijk als de werking, maar wel een extraatje is dat de geur van de producten ook blijft hangen zodra je haar droog is. I LIKE!

Overige info
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.  Ook niet onbelangrijk! De producten zijn NIET op dieren getest!

Resultaat

15073366_1167296906693866_1844206148158463393_n    15134793_1164993383590885_1834964925876923852_n

Het is lastig op de foto vast te leggen, maar hier toch een aantal foto’s van hoe mijn haar nu is.
Ik gebruik het nu zo’n 3 maanden en er is al een heel verschil! Dit is ook mede door nog 2 andere producten van Maroccanoil. Hier komt nog een aparte review over.

pluspunten
+ Ruikt lekker
+ Maakt het haar glanzend en zacht
+ Zuinig in gebruik
+ Niet op dieren getest
+ vrij van schadelijke stoffen.

Minpunten
– Prijs
– Na gebruik wil je niet meer anders

Ik vind de producten zeker een aanrader. Ze maken mijn haar glanzender en gezond.  Voor de shampoo 250 ml betaal je €25,80 en voor de conditioner 250 ml ook €25,80. De producten kun je onder andere kopen via de webshop van Marianne. http://www.maryshair.nl/shop/

Naast de shampoo en conditioner gebruik ik nog 2 fijne producten van Maroccanoil. Het serum en een masker. Hier komt een apart artikel over!

 

 

Zijn jullie al bekend met de producten van Maroccanoil?

Wendy (01-09-1989), Geboren en getogen in het museum dorpje Orvelte, woont nu samen met Jermo en haar kat Marcus.

Ook leuk om te lezen..

5 reacties

  1. Ontzettend fijn merk dit he? Ik gebruik dit nu ook al een tijdje en merk echt verschil in mijn haar. Ik was ook helemaal blij dat dit merk niet op dieren is getest aangezien ik alleen nog maar producten gebruik die hier vrij van zijn.. Leuke review!

    Liefs, Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *