Action Krukje – review

Action krukje

Kan het restylen van je huis ook gezien worden als hobby? Ik kan uren genieten van het ‘omrommelen’ in huis. Ik bedoel met ‘omrommelen’ dingen verplaatsen en vernieuwen. Nu we een eigen koophuis hebben en niet meer huren is deze hobby, zo noem ik het gewoon, groter geworden. Ik struin Pinterest af en kan uren door het VT Wonen magazine bladeren. Naar woonwinkels ga ik maar niet, want ik kan werkelijk nooit met lege handen thuis komen. Zoals jullie misschien al wel weten ben ik onze salontafel meer dan beu. Sven is er al eens flink tegenaan gevallen. Het rotding is totaal niet handig met een kind in huis. Laatst zat ik hardop te denken hoe ik het wel zou willen. Mijn lieve partner heeft dit goed onthouden en als cadeau kreeg ik één onderdeel cadeau, namelijk het Action krukje.
Action krukje
Action krukje
Action krukje
Het krukje heeft houten pootjes en een gebroken wit, gehaakt ‘kussentje’. Ik vind het een eyecatcher voor in huis. Misschien niet praktisch als salontafel, maar als je meerdere krukjes (maar dan zonder kussentje) bij elkaar plaatst krijg je al snel een gezellig geheel.

Het liefst, om het geheel compleet te maken, wil ik een rond wit kleed voor bij de bank en daar dan de krukjes/bijzettafeltjes bij te plaatsen. Nu weet ik niet of een wit kleed handig is met een kind, maar dat is een zorg voor later. Mijn zoektocht naar een wit kleed loopt al een tijdje en ze zijn onvindbaar, en als ik er al één zie zijn ze of verschrikkelijk prijzig of past het niet in mijn hoofd. Dus mocht jij tips hebben of ergens een mooi wit kleed hebben gezien..let me know!

Het krukje is te koop bij de Action en kost €13,95

Wat vinden jullie van dit schattige krukje? Zou je hem zelf ook scoren?

Diana (22-03-1990), heeft een geregistreerd partnerschap met haar grote liefde M, heeft een zoontje genaamd Sven (27-10-2014), drinkt een wijntje op z’n tijd en verzint 10.000 redenen om niet te hoeven sporten.

Ook leuk om te lezen..

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *